Reserveringen

Maak eenvoudig een reservering via de widget rechtsonder in beeld. Reserveren kan vanaf drie weken van tevoren.
Reservering aanpassen? Dit kan via de door u ontvangen bevestigingsmail.

Aanbetalingen
Wij werken momenteel met een aanbetaling van 15 euro per persoon; uw aanbetaling zal op de avond zelf verrekend worden. U heeft tot twee dagen van tevoren om kosteloos te annuleren. Wanneer u met minder mensen komt, laat u ons dit dan even weten?

Openingstijden
Onze deuren zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:30 tot 00:00 uur. Wij zullen lunch serveren van 12:30 tot 15:00 uur en diner van 18:00 tot 00:00 uur. U kunt dan ook reserveren van 12:30 tot 14:30 uur en van 18:00 tot 21:30 uur.

Op zondagen zijn wij geopend van 12:30 tot 20:00 uur; u kunt een tafel reserveren tussen 12:30 en 18:00 uur. In Italië is zondag dé dag om samen te komen met familie en vrienden. Geniet van een uitgebreide (late) lunch of een vroeg diner.

Hebben wij geen beschikbaarheid op de gewenste tijd? Probeer dan een andere tijd of plaats uzelf via de widget op de wachtlijst. Wanneer iemand annuleert, krijgt u automatisch een email met de mogelijkheid om een reservering te maken.

Groepsreserveringen
Voor groepen van meer dan 6 personen werken wij met een groepsmenu. Een groepsmenu bestaat uit vier gangen:
- gedeelde antipasti;
- pasta;
- hoofd (vlees, vis of vega op aanvraag);
- dessert.
De prijs hiervan is 60 euro per persoon (excl. drankjes). Om een groepsreservering van meer dan 12 personen te maken kunt u e-mailen naar info@restaurantdomenica.com